ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

Βρείτε το ιδανικό δωμάτιο για τη διαμονή σας

Όστρια

Η σουίτα Όστρια βρίσκεται στο ισόγειο του καταλύματος. Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με διπλό κρεβάτι, κουζίνα, τζάκι και ιδιωτικό μπάνιο.

Βορινό

H deluxe σουίτα του Αelia Mount Suites βρίσκεται στο ισόγειο παρέχοντας ένα ευρύχωρο και άνετο δωμάτιο με διπλό κρεβάτι, κουζίνα τζάκι και ιδιωτικό μπάνιο.

Λεβάντες

Η Aegean Suite βρίσκεται στο ισόγειο. Η σουίτα αποτελείται από ένα διπλό κρεβάτι, τζάκι , κουζίνα καθώς και ιδιωτικό μπάνιο.

Μαΐστρος

Η σουίτα με τους υπέροχους χρωματισμούς της φύσης βρίσκεται στον πρώτο όροφο του καταλύματος. Αποτελείται από διπλό κρεβάτι , τζάκι, κουζίνα και ιδιωτικό μπάνιο.

Ζέφυρος

Συνδυάζει την απόλυτη εναρμόνιση μιας άνετης και εκλεπτυσμένης διαμονής. Περιλαμβάνει ένα διπλό κρεβάτι, τζάκι και ευρύχωρη κουζίνα.

Σιρόκος

Στη σουίτα επικρατούν οι φυσικοί τόνοι απόλυτα εναρμονισμένοι με τον χώρο. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο και αποτελείται από διπλό κρεβάτι , τζάκι , κουζίνα και ιδιωτικό μπάνιο.

Family Suite

To Family room είναι η ένωση των δωματίων Σιρόκος και Ζέφυρος. Στις σουίτες επικρατούν οι φυσικοί τόνοι απόλυτα εναρμονισμένοι με τον χώρο.